Design keukens

design keukens Dievorm alblas-keuken-close-up-web

Design

Design keukens hebben door hun ontwerp, naast alle praktische keuzes, een prettig lijnenspel om naar te kijken. Daardoor oogt de keuken niet alleen als een ‘ werkplek’, maar ook als een luxe en ruimtelijke toevoeging aan je woning.

 

L-vorm

Zeker als je geen hele grote ruimte tot je beschikking hebt voor bijvoorbeeld een kookeiland, kan een hoek keuken een zeer effectief en mooi alternatief zijn. Er ontstaat een L- vormig aanrechtblad dat relatief een groot oppervlak beslaat, waardoor je veel werkruimte hebt. Ook de opbergruimte is groot omdat je twee wanden volledig kunt benutten.

Kenmerken keuken op de foto

  • Als oplossing voor de opbergruimte in de hoeken is gekozen voor het Le Mans systeem. Deze plank rekjes zijn volledig uittrekbaar, waardoor je makkelijk bij al je keukengerei kunt komen en alles kunt overzien.
  • In deze keuken is gekozen voor greeploze deurtjes. Hierdoor ogen de kastjes strakker en komt het lijnenspel beter naar voren.
  • Het aanrechtblad is gemaakt van composiet in de kleur Arden Blue
  • Naast verlichting onder de bovenkastjes is ook koofverlichting voor de bovenkasten geplaatst zodat er ook licht over de kasten valt.
  • Het gebruikte materiaal voor de kasten is melamine