Glazen deur op maat

Deze glazen deur heeft een uitsparing voor de plint aan 2 kanten. Het voordeel is dat de plint mooi doorloopt en dat de afdichting van de deur goed is. Deze deur heeft een scharnier op de vloer. Deze zit ca 250 mm uit de muur. Dit heet een taats deur.

glazen taatsdeur

Dikte van het glas

Voor deze deur is een glas dikte van ca 10 mm gekozen. Het glas is rondom PP geslepen, en gehard. Dit is om 2 reden nodig. 1. uit veiligheid 2. uit sterkte. Een deur die gehard is, is veel sterker!

Glazen deur op maat

Een deur als deze is niet standaard. De muren zijn nooit recht. De vloer is niet vlak. Het plafond loopt niet evenwijdig met de vloer. Daarom is het een Glazen deur op maat.

Pakkingen

Tussen het glas en de ijzeren delen zit een pakking. Een pakking is een bescherming tussen het glas en de ijzeren delen. Een pakking heeft ook tot doel om het ijzer niet te laten glijden. Hierdoor blijft de deur zijn positie behouden

glazen deur op maat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    glazen deur glazen taatsdeur glazen deur op maat glazen deur met handgreep glazen deur handgreep glazen deur
    Vloer veer

    Deze deur heeft een vloer veer in gebouwd. De vloer veer heeft een olie cilinder die de weerstand behoud van de deur. Hierdoor loopt de duur heel rustig open en dicht.