Inbouwkasten

Hiernaast ziet u foto’s van een kamer die we in zijn geheel hebben mogen aanpakken. Eerst hebben we een schetsontwerp gemaakt voor de klant. De eerste schetsen, die we maken, worden met de hand gemaakt. Dit geeft een goed algemeen beeld van de inbouwkasten in de ruimte. De tekeningen zijn een hulpmiddel voor u om een beeld te krijgen hoe wij het zien. En om duidelijk te maken wat wij gaan maken, zodat dit overeenkomt met uw wensen.

Inbouwkasten op maat

De kasten die we hebben mogen maken voor een klant uit VELP zijn allemaal op maat. Sommige van de inbouwkasten waren schuin (schuin aan de zijkant, of schuin aan de achterkant). De meeste wanden in de woning waren niet haaks en recht. Daarom moesten we alle kasten daar op aanpassen en dat is naar volle tevredenheid gebeurd.

Waarom voor DIEVORM kiezen

1. Goede prijs kwaliteit verhouding

2. Snelle offerte of prijsindicatie

3. We komen bij u thuis langs

4. De bouw van de inbouwkasten zijn te volgen op Facebook.

Materialen

Wij bij DIEVORM werken met heel veel verschillende materialen. De verschillende materialen hebben allemaal ook hun eigen eigenschappen. Daarom is het goed om te kijken welk materiaal het beste past in de ruimte. We werken we met:

 • massief hout
 • MDF onbehandeld
 • MDF met grondeerlaag (lakfolie)
 • MDF met fineer
 • HPL op spaanplaat
 • HPL op MDF
 • melamine op spaanplaat

Handgrepen voor de deuren

U kunt bij uw nieuw te maken kast kiezen voor handgrepen. De keuze tussen verschillende handgrepen is zo groot, dat het erg lastig kan zijn om een keuze te maken. Bij de kasten op de fotoslide hiernaast is gekozen voor een massief RVS ronde handgreep. De handrepen zijn bij de deuren verticaal geplaatst. Bij de laden hebben we ze horizontaal geplaatst.
kast op maat met foto ladekast op maat ladekast met laden en spiegel schuinewand inbouwkast arnhem badkamermeubel schuine wand kast wit

  Materiaal

  Deze kasten (zie foto's) zijn van gemelamineerd plaatmateriaal gemaakt. De kleur is aangepast op de kleur van de muur. De kantenband die gebruikt is, is dezelfde keur als het materiaal. We hebben hier 1 mm kantenband gebruikt.