Kast Op Maat

schuinewand inbouwkast arnhem kast op maat inbouw bureau op maat Gelderland kast op maat arnhem-bibliotheek-kast-op-maat-meubelmaker kast op maat aanrecht-blad-op-maat-keuken-steigerhout apeldoorn-keuken-op-maat

Zoals u ziet ontwerpen en maken we hele verschillende kasten en meubels op maat. Deze meubels plaatsen we door heel Nederland, van Amsterdam, Utrecht, Delft, Rotterdam, Utrecht, Dordrecht Apeldoorn, Zevenaar, Arnhem. Deze kast op maat worden in onze eigen Meubelmakerij in Arnhem geproduceerd. We hebben onze eigen meubelmakers.

Kast Op Maat

wat verstaan wij onder een kast op maat. Dat is een meubel dat van boven tot onder om maat gemaakt wordt. Er is niets standaard aan. En de maatvoering is op de mm naar de wensen van de klant of de ruimte.

Gebruik van materialen

Wij bij DIEVORM gebruiken materialen die duurzaam zijn. De materialen moeten zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu. Om die reden stoken we het pand ook warm met een palletbrander. De Pallet brander is minder vervuilend dan de standaard C.V. ketel.

    Werk omgeving

    De kasten op maat die we maken plaatsen we veel al in de regio. Zoals Arnhem Els en Nijmegen, maar ook in Doorwerth en Oosterbeek. Dit zijn plaatsen dicht bij Arnhem. Daarnaast is Ede , Wageningen met daarbij Renkum ook een gebied dat de laatste tijd zijn aandacht vraagt.