KEUKENS op maat

Keukens op maat laten maken

Om functionaliteit en kwaliteit samen te laten gaan, kunt u speciaal voor uw situatie een keuken laten ontwerpen, maken en plaatsen.

Keukens op maat laten maken voor iedereen

Martijn Ubbels ontwerpt keukens en kasten speciaal op maat. Een ontwerp van een keuken op maat wordt voor uw specifieke situatie ontwikkeld. In het ontwerp wordt optimaal aansluiting gezocht bij uw wensen en de mogelijkheden van de ruimte. Na akkoord op het ontwerp produceert DIEKEUKEN zelf de keuken in de eigen meubelmakerij. Als de keuken gereed is, wordt hij bij u geplaatst. Kijk voor alle mogelijkheden op MijnKeukensOpMaat.

Heel Nederland keukens plaatsen

Wij van DIEVORM plaatsen niet alleen in Arnhem Nijmegen Apeldoorn en omstreken ( Gelderland ) onze keukens op maat. We zijn wel gevestigd in Arnhem maar de meeste keukens worden in de Randstad door ons geplaatst.

Prijs kwaliteit verhouding is goed

we zijn permanent bezig om de juiste materialen te vinden die duurzaam zijn tegen een redelijke prijs. We zoeken materialen die het mist belastend zijn voor het milieu. Het vinden van deze materialen valt niet mee, maar we gaan er mee door

Keuken op maat , Design keuken , Moderne keuken , keuken apparatuur , exclusieve keukens , klassieke keukens , luxe keukens , landelijke keukens , nostalgische keukens , landhuiskeukens, kookeiland , keukenkast , keukenblad, Keukenlade , keukendeur , aanrechtblad , magnetron , fornuis , gasfornuis , afzuigkap , koelkast , oven  , combi oven , quooker , koffiezetapparaat , keuken interieur , eigen keuken tekenen, hergebruik keuken apparatuur , Losse kookpitten,  Corian bladen op maat