Landelijke keukens design

Een landelijke keuken hoeft niet direct een kopie te zijn van een keuken uit grootmoeders tijd. In sommige woningen is het juist mooier om de landelijke aspecten in een strakker ontwerp terug te laten komen. In deze keuken is bijvoorbeeld gebruik gemaakt van hout en tussen de glaspanelen zijn hand gemaakte tegels geplaatst met een knipoog naar grootmoeders tijd. Ook de ruime kookplaat met grote pitten doet daaraan denken.

Deze keuken heeft een glazen achterwand. Dit glas is aan de achterkant op kleur gespoten. Dit alles is wit gevoegd en wit afgekit.

Pitt Cooking

We hebben in het ontwerp rekening gehouden met een grote ‘ hart op hart afstand’  van de kook pitten. Gemiddeld is de ‘ hart op hart afstand’  220 mm bij deze pitten is het 320 mm.  Daardoor kunnen er grote pannen gebruikt worden. Deze pitten zijn geplaatst in een 3 mm massief RVS blad. Meer weten over Pitt Cooking kijk op de site.

 

Pitt cooking

 

Design keuken

We hebben de vaatwas machine achter een front geplaatst zonder greep. Er is een greeploze Siemens vaatwas machine. Daar moet tegen aan geduwd worden en deze opent zich automatisch. hierdoor wordt het lijnenspel van de keuken niet onderbroken. Waardoor de Design keuken qua ontwerp wordt versterkt.

 

landelijke keukens modern design

achterwand glas in keuken op maat design keuken laten maken design keuken met RVS blad disign keuken met verlichting disign keuken eiken disign keuken eiken keuken op maat keuken op maat velp kook eiland eiken Pitt cooking

    Stoomoven

    En het ontwerp is rekening gehouden met een stoomoven en een gewone oven. Het voordeel van een stoomoven is dat de smaak beter blijft dan als de groente gekookt wordt in een pan!!!