Maatwerkkeuken Doorwerth

De maatwerkkeuken Doorwerth is een mooi project geweest. We begonnen bij het eerste gesprek met het vervangen van de bestaande deuren van de 20 jaar oude keuken. In het gesprek kwam al snel naar voren dat er meer mogelijkheden waren waardoor de ruimte beter en efficiënter benut kon worden. Het belangrijkste was dat het koken centraal in de ruimte ging plaats vinden. Waardoor je meer contact hebt met de mensen in de woning. Daarnaast werd de raampartij vrij gemaakt van kasten, waardoor er mooi licht de kamer nu in komt.

Verlichting

We hebben op verschillende plekken verlichting toe gepast. De koof boven het hele aanrecht is voorzien van LED verlichting. Deze verlichting is op afstand te bedienen en te dimmen. De koof geeft daardoor goed licht op het werkgedeelte. Hierdoor sta je nooit in je eigen licht.

Daarnaast hebben we glazen deuren toegepast aan de achterkant van het schiereiland van de keuken. De deuren zijn tip on van Blum. Doordat we verlichting in deze kasten hebben gemaakt oogt het keukenblok veel minder zwaar. Ook deze verlichting is dimbaar.

Afzuigkap

Bij dit ontwerp hebben we gekozen om wel een afzuig kap te plaatsen, maar deze in de koof te verwerken. Daardoor is er niet een obstakel in het lijnenspel en is de keuken hierdoor veel ruimtelijker geworden. Daarnaast is het niet mogelijk je hoofd te stoten aan de afzuigkap. Dit zou niet de eerste keer zijn dat dat gebeurd!!!!

Maatwerkkeuken Doorwerth

Hieronder de oude keuken links, en groen, Rechts de nieuwe strakke keuken met LED verlichting in de koof en in de kasten met glazen deuren verwerkt

keuken op maat nieuwe keuken op maat

nieuwe keuken op maat Doorwerth met verlichting keuken uittrek platteau in keuken le mans keuken met schiereiland RVS kraan keuken op maat Wokbrander in composiet aanrechtblad moderne keuken arnhem grote 5 pits kookplaat miele

    Verbouwing

    Deze keuken aanpassing heeft er toe geleidt dat de hele woonkamer onderhanden is genomen. De vloer is in zijn geheel afgeschuurd en opnieuw gelakt. Deze heeft een veel lichtere kleur gekregen die perfect aansluit bij de nieuwe keuken. Er zijn wanden weggebroken om meer licht in de ruimte te krijgen. Al met al was het een hele verbouwing!!!