Moderne keuken

Deze moderne keuken heeft een wit open vak. Dit witte open vak contrasteert  met de licht groene gespoten kleur. We hebben op een speciale manier verlichting aangebracht, om op afstand geen LED spots te zien.

Greeploos

Alle deuren en laden zijn greeploos. Zelfs van de koelkast en vaatwasmachine, deze machine is te openen door op het front te kloppen, waarna deze mechanisch naar voren komt. Doordat het geen grepen heeft wordt het voor het oog een hele rustige keuken. Bij deze keuken hebben zeer smalle naden, de naden zijn 3 mm breed. Door deze 2 aspecten maakt het een moderne keuken

Moderne keuken

moderne keuken

Quooker

We hebben de nieuwste Quooker geplaatst in deze keuken. Vroeger had je een kraan en een losse Quooker. Nu is het zo ontworpen dat deze 2 in 1 kraan zijn verwerkt. Door een ingenieus draai systeem komt er ook 100 graden aan de kraan.

Grote deur voor koelkast

Aan de linkerkant van de keuken is een grote deur gemaakt, waarachter de koelkast ziet. De deur van de koelkast is veel kleiner dan die van de keuken op maat. Door deze grote deur toe te passen wordt het een hele rustige uitstraling van deze moderne keuken!!

aanrechtblad met quooker corian aanrechtblad op maat keuken eiland moderne keuken aanrechtblad moderne keuken laden moderne keuken op maat moderne keuken


    Corian blad

    Deze keuken heeft een Corian blad ( kleur wit ) met een geïntegreerd witte spoelbak. Onder in de spoelbak is een extra wit plateau gemaakt om de temperatuur van de Quooker op te vangen. Om zo een nog rustiger beeld in de keuken te krijgen.


    Blinde lades 

    Achter de hoge fronten van de lades hebben we blinde lades gemaakt. Blinde lades zijn binnen lades die geen eigen front aan de voorkant hebben. Dit geeft een rustiger beeld aan de buitenkant van het meubel!