Ladenkast onder schuin dak

kast onder schuin dak

 

Ladenkast

De doorsnee kast onder een schuin dak heeft vaak schotten of schuifdeuren, waarachter de kampeerspullen of skispullen opgeborgen liggen. Kortom, spullen die slechts één keer per jaar nodig nodig zijn.

Maar als er andere spullen in de kast opgeborgen dienen te worden die vaker gebruikt worden, zoals bijvoorbeeld spullen om te schilderen of benodigdheden om te werken in deze ruimte, dan is het prettig als de kast in kleinere vakken is ingedeeld om overzicht te hebben en de spullen gemakkelijk bereikbaar zijn.

Gebruikerseisen

Deze combinatie die u op de foto ziet van kastdeuren en lades is door deze klant gekozen omdat er kleding opgeborgen moet worden. Deze kast is namelijk geplaatst in een slaapkamer onder een schuin dak.

Zo moet er uiteraard altijd gekeken worden naar de gebruikerseisen die voor u belangrijk zijn en welke indeling daar vervolgens bij hoort. Uw kast zult u dan ook zeer waarschijnlijk nog niet op onze website vinden, simpelweg omdat deze nog in uw hoofd zit.

Inbouwkast of losse kast

Het voordeel van een inbouwkast is dat deze waarde vermeerderend kan zijn voor een eigen woning. Ook geeft het een mooier en rustiger beeld in de ruimte doordat de kast naadloos aansluit.
Soms twijfelt men tussen een inbouwkast en een losse schuine kast omdat de losse variant verplaatsbaar is van het ene huis naar het volgende. De kans dat de maten van beide woningen exact gelijk zijn is echter doorgaans klein.