Meubels op maat

Eigen meubelmakerij

In onze eigen meubelmakerij hebben we alle machine’s die nodig zijn om de gewenste meubels op maat te bouwen. Zoals kasten, keukens, badkamermeubels. We hebben een Altendorf Zaagmachine, een Hebrock kantenlijmer, een tafelfrees met verschillende profielen, om MDF en of massief hout te verwerken. Met de genoemde machines kunnen we de gewenste kwaliteit leveren die wij willen garanderen.

Meubels op maat arnhem gelderland arnhem gelderland meubels op maat

Waarom voor DIEVORM kiezen

1. Goede prijs kwaliteit verhouding

2. Snelle offerte/ of prijs indicatie

3. We komen bij u thuis langs

4. De bouw van de inbouwkasten te volgen op www.facebook.com/dievorm

Meubels op maat

Met die hier boven genomede machines maken we alle meubels op maat, zoals kasten, inbouwkasten, keukens, maar ook tafels en badkamermeubels. Heeft u een idee over een maatwerk meubel. Neem gerust contact met ons op.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Wij maken zoveel mogelijke duurzame kasten die lang mee gaan, tegen een zeer goede prijs! De kasten die we maken plaatsen we in heel Nederland.

Als we uw kast aan het bouwen zijn kan u die zien opbouwen op faceboo. zie de link hierboven.U kan natuurlijk altijd bij ons langs komen om te zien het met met uw meubel op maat staat.

schuinewand inbouwkast arnhem inbouw bureau op maat Gelderland maat-keukens-laten-maken op-maat-keuken-gelderland oranje finger Touche

    Meubels op maat

    • Kasten op maat
    • keukens op maat
    • badkamermeubelen op maat
    • Inbouwkasten op maat