Keukenontwerp

Minikeukens op maat van DIEVORM

DIEVORM heeft een aantal minikeukens ontwikkeld. Bij het keukenontwerp zijn we op zoek gegaan naar minimale afmetingen van de keuken met maximale functionaliteit, zodat het kookplezier zo groot mogelijk blijft. Afhankelijk van de wensen (vaatwasser, oven, wijnrek, koelkast etc.) maken we de indeling volledig afgestemd voor iedere klant op maat. Ook bij de uitstraling van het keukenontwerp is alles mogelijk, van een moderne uitstraling tot klassiek dressoir.

Keukenontwerp op maat

Als wij een keukenontwerp op maat voor u ontwikkelen, staat bij de uitwerking hiervan uw wensenpakket tezamen met de praktische indeling van de keuken en het lijnenspel voorop. Hiermee gaan we aan de slagen en maken we met behulp van een handschets een impressie van uw nieuwe keuken.

Buitenkeukens

Met onze tuinontwerpen creëren we van uw buitenruimte een extra woonruimte. De stijl van uw woninginrichting brengen we in het ontwerp naar buiten en indien gewenst maken we ook hiervoor een keukenontwerp: de buitenkeuken. Onze kennis van keukeninrichting voegen we samen met onze materiaalkennis voor buiten. Een win-win situatie.

keukenontwerp buitenkeuken DIEVORM