Open vakkenkast

 

 

open vakkenkast Dievorm

Vakken vullen

Om een woonkamer te personaliseren is het belangrijk dat je wat van jezelf laat zien. Een ideale manier om dat te doen is door persoonlijke items in een open vakkenkast tentoon te stellen.

Het groeperen van de items naar kleur, vorm of categorie is daarbij een must, omdat een open vakkenkast er anders rommelig uit kan zien.

Rust

Bij dit ontwerp is daarom ook rekening gehouden met de mogelijkheid om snoeren van de geluidsinstallatie en de verlichting weg te werken. Deze zijn namelijk weggewerkt in de staanders (verticale planken) van de kast.
Ook zijn de onderste plinten van de kast uitneembaar zodat daarachter alle bedrading weggewerkt kan worden.

Spanning

Toch is er bij deze open kast in het ontwerp wat ‘ gesmokkeld’ , omdat er toch twee deurtjes en twee laden zijn opgenomen. Deze deurtjes en ladefronten zijn greeploos doordat ze het tip-on systeem hebben. (Door licht te duwen opent het deurtje zich)

Uiteraard zijn er daar deze dichte vakken praktische opberg mogelijkheden gecreëerd, maar het geeft tevens een spanning in het ontwerp. Hetzelfde geldt voor de verschillende afmetingen van de vakken.

 

Jouw eigen indeling bepalen? Dat kan! Niet alleen een kast op maat, maar ook een goed ontwerp? Neem dan contact met ons op via de oranje knop bovenaan deze pagina.