Woonkamerkast Bennekom

Wij van DIEVORM hebben mogen mee denken en ontwerpen voor verschillende kasten bij deze familie in Bennekom. Er is gekeken naar de stijl van de woning en de functie van het meubel. De wens was om te kunnen zitten in de vensterbank. Er komen kussen op de verbrede vensterbank , maar ook tegen de kast zelf. Dus er komen ook rug kussen, om zo in de raamopening naar buiten te kunnen kijken.

Verlichting bij Raam

We hebben een koof gemaakt boven de zit bank bij het raam. Daar is verlichting in gemaakt die verder ook in de woning is gebruikt. Deze verlichting is geschakeld op een dimmer. Om zo een goede licht opbrengst te kunnen realiseren. Deze spots die gebruikt zijn, zijn geen halogeen maar LED. het voordeel hiervan is dat het niet heel warm wordt. Zeker goed om deze te gebruiken in een houten kast

Woonkamerkast Bennekom

Raambank als onderdeel van de wandkast

Raambank als onderdeel van de wandkast

 TV meubel

Het mooie van het TV meubel is dat het mooi zweeft op de houten vloer. We hebben een ver terug liggende plint gemaakt, om toch nog wat ondersteuning te geven aan het meubel, omdat er een 20 mm dik massief belgisch hardstenen blad op licht van ca 55 KG.

aanzicht kast haard

Tv meubel rondom open haard

kastenwand Bennekom

Raambank als onderdeel van de wandkast

 

 

 

 

 

 

 

Woonkamerkast Bennekom Informatie